Crossnature - utomhusträning för alla

CrossNature- funktionell utomhusträning i naturen med kroppen som verktyg. Upplägget på passen är anpassade så att alla ska kunna vara med och träna. På ett effektivt, roligt och varierat sätt varvar vi övningar med styrka, rörlighet, kondition och balans. Våra CrossNature-pass innehåller en blandning av parövningar, gruppövningar och singelövningar. Det ena passet är aldrig det andra likt varav du kommer att lära dig många nya övningar.


Förutom att du tränar hela kroppen, blir starkare och smidigare får du även ett tillfälle att vistas ute i naturen och uppleva alla årstider på nära håll och andas in frisk luft. Att träna utomhus i naturen ger både träning och rekreation på samma gång.


Det går alldeles utmärkt att vara med på våra CrossNature-pass, såväl som nybörjare eller du som är van vid att träna, kommer att få en stor behållning av träningen. Vi anpassar passen så att du själv kan välja nivå och svårighetsgrad på övningarna.


Läs gärna mer om CrossNature på deras hemsida

CrossNature 75 min

Hölö - Tisdagar kl 18:15 Hölö IP (utegymmet)

Järna - Torsdagar kl 18:00 Ljungbackens IP (utegymmet)

Bokning till pass gör du i formuläret nedan.

CrossNature 45 minuters lunchträning - Scania Hälsocenter Gröndal (för anställda på Scania)

Om du är anställd på Scania och har tillgång till Scania Hälsocenter Gröndal så finns CrossNature som ett 45 minuters lunchpass. Se Hälsocentrets hemsida för mer information om tider och bokning. Prislista och bokning på denna sida gäller ej CrossNature på Scania.

Priser

Enstaka pass: 100 kr

Betalning sker via swish i anslutning till att du bokar ett pass alt via bankgiro.

Swishnummer: 123 207 95 56

Kontakta oss om du inte har swish så ordnar vi betalning så ordnar vi det via bankgiro.

Mail: viljahittahalsa@gmail.com


Klippkort 6/pass: 500 kr (gäller i 6 månader)

Klicka HÄR för att beställa ett klippkort


Första gången

Vi erbjuder gratis prova-på första gången du tränar med oss! Klicka i rutan "provapå-pass" i anmälningsformuläret.


BOKA PASS - CROSSNATURE

För att boka ett CrossNature-pass kryssar du i rutan för valt pass, fyller i formuläret, väljer betalmetod, läser och accepterar villkoren och klickar på skicka.

Swisha din betalning till nummer 123 207 95 56 .

Villkor

  • Vid sjukdom av tränare kan ett pass ställas in. Alla deltagare kommer då meddelas senast 3 timmar innan passet via sms.
  • Deltagande sker på egen risk och det rekommenderas att se över sin olycksfallsförsäkring samt vaccinationsskydd då all träning sker utomhus i terräng.
  • Deltagarna är INTE försäkrade genom Vilja Hitta Hälsa.
  • Vilja Hitta Hälsa ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador som uppstår i samband med eller till följd av deltagandet i träningen.
  • Deltagaren ansvarar själv för lämplig klädsel och eventuella skador på kläder, skor eller annan utrustning som deltagaren använder under träningspassen.
  • Vilja Hitta Hälsa ansvarar inte för förluster p.g.a. stöld, inbrott eller av annan anledning.
  • Vilja Hitta Hälsa tar bilder under träningspassen som publiceras på Facebooksidan, Instagram och hemsidan. Bilderna kan även användas i annat marknadsföringssyfte. Vill du inte att bilder på dig ska visas på våra sociala media – meddela din tränare!

Läs gärna övriga villkor och tips innan passet